Голямата звезда в тениса Новак Джокович обмисля дали да не се

...
Голямата звезда в тениса Новак Джокович обмисля дали да не се
Коментари Харесай

Джокович съобщи голяма новина

Голямата звезда в тениса Новак Джокович обмисля дали да не се включи в политиката. Сърбинът съобщи, че постоянно се пробва да представя страната си в най-хубавата допустима светлина, написа Блиц.

" Правя всичко умишлено и отговорно, влагам всичките си сили в него. Не мога да върша нещата половинчато “, сподели международната тенис легенда и добави: „ Винаги се пробвам да оказвам помощ и представям страната си по най-хубавия метод. Когато се срещам с хората в Сърбия, приказвам с тях, само че не желая да се лимитирам до личната си страна, да обичам единствено нея, а да ненавиждам другите “, добави Ноле.

От месец ноември насам всяка събота в Сърбия се организират всеобщи митинги срещу управлението на сръбския президент Александър Вучич. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР